Waarom stage lopen bij Unboxme?

Unboxme richt zich op het verkoop van luxe make-up en huidverzorgingsproducten. Door ruime ervaring met grootschalig inkopen van beautyproducten en de contacten met vele leveranciers, is Unboxme in staat om via hun moederonderneming producten scherp in te kopen. Dit voordeel vertaalt zich in de prijzen die Unboxme aan de klanten bieden.

De beautybox is het concept waarmee Unboxme haar klanten wilt verwennen. Zij is met de grootste zorg samengesteld en bevat luxe merken met enkele verassingsgeschenken. Unboxme gunt graag ieder klant met iedere portemonnee een luxe verwenmoment!
 
Bij Unboxme krijg je als medewerker de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Je wordt aangemoedigd om ‘out of the box’ te denken en je vindt het prettig om te werken bij een open en dynamische organisatie met een klein en hecht team.

We zijn een bedrijf dat mooie producten en goede service aan onze klanten levert. Enthousiasme over wat we doen en sociaal vaardig zijn, zijn kwaliteiten die jou en ons daarbij gaan helpen, die zoeken we dus. Eerdere ervaring met CMS systemen (voor het beheren van de website) is handig. Daarnaast, schieten we al het beeldmateriaal in-house. Gevoel voor fotografie en eventueel ervaring met fotobewerkingssoftware is daarom ook handig!

Als stagiaire online marketeer zul je de sociale media kanalen op een creatieve manier gaan onderhouden.

Werkzaamheden

Je bent een spin in ‘t web wat betreft de activiteiten op het gebied van de webshop. Alle sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn moeten efficiënt gebruikt worden. Er is ruimte om hier buiten te kijken, waar de doelgroep zich bevindt. Jij onderzoekt en benut kansen op het gebied van het assortiment om dit op de juiste manier te presenteren en ervoor te zorgen dat er bestellingen worden geplaatst. Door analyses te maken krijg je inzichten hierin en zorg je er samen voor dat marketingafdeling verder wordt uitgebouwd voor een optimale klantervaring voor de webshop. 

De belangrijkste resultaatgebieden zijn het bepalen van het online assortiment, de pricing, rapporteren, analyseren en optimaliseren van de SEO/SEA doelstellingen en het analyseren en uitbreiden van de distributiekanalen. Voor een commerciële tekst of productomschrijving draai jij je hand niet om. Als je met jouw teksten ook nog eens de juiste snaar bij de doelgroep raakt, is deze functie je op het lijf geschreven!

Wat bieden wij je?
Unboxme biedt een leerzame en afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid in een gezellige Brabantse omgeving.Je ontvangt o.a. een stagevergoeding, mooie korting op jouw beauty-aankopen en je krijgt een gratis lunch!

Wij nodigen je uit om jouw CV en/ of met een kleine video, waarin je jezelf even voorstelt door te mailen naar hrm@unboxme.nl.

Past bovenstaande vacature niet bij jou? Dan is het mogelijk dat jouw profiel geschikt is voor een toekomstige vacature.