Benieuwd naar het verhaal achter Unboxme? En ben je op zoek naar mooie huidverzorgingsproducten en zo scherp geprijst? Dan ben je bij Unboxme op de juiste plek!


Unboxme is gestart met de gedachte om mensen blij te maken met luxe skincare en make-up producten. Hierdoor heeft Unboxme een groot assortiment samengesteld met beauty producten. Iedereen verdient een verwenmomentje voor zichzelf en wij zijn er van overtuigd dat je dit nog fijner kan maken door een leuke unboxing.

Daarnaast hebben wij met ons team de leukste boxen samengesteld, voor een betaalbare prijs zodat veel meer mensen dit voor zichzelf kunnen shoppen. Bij Unboxme ben je niet vast gebonden aan een maandelijkse abonnement voor een Beauty Box. Bestel wanneer het jou schikt!

Hoe kunnen wij de producten zo scherp geprijst aanbieden?
Door onze ruime ervaring met grootschalig inkopen van beauty-producten en onze nauwe contacten met vele leveranciers, zijn we in staat om producten scherp in te kopen. Dit voordeel vertaalt zich in de prijzen die we aan onze klanten kunnen bieden. Ben je nieuwsgierig geworden? Unbox your beauty!